Antique Astrologie

Antique Astrologie

Antique Astrologie

Május 11. Kedd ÚJHOLD

2021. május 11. - antiqueastrologie

MA ESTE 20 óra 58 perc 06 msp -kor lesz pontos a Nap és a Hold együttállása.

20:31 perc - 21:26 perc között a NAP_HOLD együttállásának a legkedvezőbb hatása kihasználható teremtésre, Égiekkel való kapcsolódásra , meditációra, imára, A leghatásosabb idő ez a sikeres tervek kapcsolatok üzleti vállalkozások és minden pl esküvő is - elkezdésének. Nagyon aktív cselekvőképes energikus napok, sok benne a cselekvés a tetterő. Ezekben a napokban rengeteg mindent sikresen elintézhetünk.

kinai_lany.jpg

Fontos még figyelembe venni, hogy a ma esti Újhold után, holnap , szerdán, május 12-én, hogy 12 óra 43 perctől a Hold még egy nehéz 90°os, kvadrát fényszögben kapcsolódik a Jupiter bolygóhoz a Vízöntő és a Bika jegyek legutolsó 30. fokán, amely kinek kinek egyéni horoszkópja szerinti életterületén változást, egy nehéz, akadályozott időszak utáni elmozdulást eredényez de mindenképpen jó irányba, hiszen május 14-én a Jupiter is jegyet vált, s hazatér saját otthonába ahol végre saját maga lehet, megvalósíthatja jóságos, igazságot, jóságot tartogató energiáit. Pár napja a Vénusz is jegyet váltott így az elmúlt időszak, - főleg az áprilisi hónap és e május elejei nehéz, akadályozott, lassító energiák megszűnnek. - ezek elsősorban a Vízöntő, Bika, Skorpió és az Oroszlán jegyű szülöttek vagy Aszcendensű embereket érintette, így most már ők is kifelé jöhetnek az alagútból.
Május 14 és 15-i igazán kedvező napok, valójában így öszességében ez a hét keddtől egészen vasárnapig nagyon kellemes, rengeteg cselekvést, aktivitást és váltást, elmozdulást a holtpontról tartalmazó energiákat hordoz amelyet mindenkinek érdemes kihasználnia saját egyéni lehetőségei szerint.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://astrologie.blog.hu/api/trackback/id/tr3616530128
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása