Antique Astrologie

Antique Astrologie

Antique Astrologie

MÁJUS 15 SZOMBAT

2021. május 14. - antiqueastrologie

Szombaton hajnalban 03 óra 31:23' kor lép át a Hold az Ikrekből a Rák zodiákus jegyébe, még napfelkelte előtt, Szaturnusz napján és #Vénusz órájában és amint belépett, rögtön egy nagyon erős, pozitív és motívált kapcsolatot teremt a most jegyet váltott Jupiterrel mellyel jó barátságban vannak és erős szövetséget alkotnak.

Szombaton, holnap reggel tehát érdemes korán kelni, hisz aki korán kel aranyat lel. Jupiter a Halak jegyében és a Hold a Rákban felébreszti az érzelmi, lelki energiákat, empatikussá tesz és a kapcsolatoknak új lökést, motívációt és erős érzelmi alapot teremt. Tökéletes nap esküvőkre, hosszú távú szerződések vagy kapcsolatok megalapozására és elkezdésére.

Szombaton délután a Hold még a Mars bolygóval is találkozik a Rák jegyében amely szintén hozzájárul az érzelmek szenvedélyességéhez és tovább mélyíti a kapcsolatokat. Csodás hétvégét hozhat elsősorban a Rák és a Halak jegyűeknek akikre már régóta ráférne egy jobb időszak.
A korábbi nézeteltéréseket, félreértéseket, vitás helyzeteket most könnyen helyre lehet hozni és tisztázni. Ez a hétvége az érzelmes és anyáskodó, szombaton hajnalban 03 óra 31:23' kor lép át a Hold az Ikrekből a Rák zodiákus jegyébe, még napfelkelte előtt, Szaturnusz napján és Vénusz órájában és amint belépett, rögtön egy nagyon erős, pozitív és motívált kapcsolatot teremt a most jegyet váltott Jupiterrel mellyel jó barátságban vannak és erős szövetséget alkotnak.

Szombaton, holnap reggel tehát érdemes korán kelni, hisz aki korán kel aranyat lel. Jupiter a Halak jegyében és a Hold a Rákban felébreszti az érzelmi, lelki energiákat, empatikussá tesz és a kapcsolatoknak új lökést, motívációt és erős érzelmi alapot teremt. Tökéletes nap esküvőkre, hosszú távú szerződések vagy kapcsolatok megalapozására és elkezdésére. Szombaton délután a Hold még a Mars bolygóval is találkozik a Rák jegyében amely szintén hozzájárul az érzelmek szenvedélyességéhez és tovább mélyíti a kapcsolatokat. Csodás hétvégét hozhat elsősorban a Rák és a #Halak jegyűeknek akikre már régóta ráférne egy jobb időszak.

A korábbi nézeteltéréseket, félreértéseket, vitás helyzeteket most könnyen helyre lehet hozni és tisztázni. Ez a hétvége az érzelmes és anyáskodó, mély érzelemeket tápláló Rák jegyében fog eltelni. Érdemes kihasználni Vénusz szeretetet és empátiát elmélyítő energiáit. A Jupiter jegyváltása miatt ez a kapcsolatokban is megoldásokat, új motíváltságokat és korábbi nézeteltérések tisztázását is segíti , a Neptunusszal együttesen, megerősítve felszínre hozza az igazságokat, - egészen októberig, amikoris a Jupiter még egyszer vissza fog hátrálni a korábbi Vízöntő jegyébe s a még le nem zárt kapcsolati konfliktusokat rendezni kívánja.

A bejegyzés trackback címe:

https://astrologie.blog.hu/api/trackback/id/tr9116560370
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása