Antique Astrologie

Antique Astrologie

Antique Astrologie

Májusi érdekességek

2021. május 19. - antiqueastrologie

adri.jpg

Május 20-án, csütörtökön reggel, a Hold belép a Szűz jegyébe, ami az aprólékos, precíz, tisztaságot szerető munkát szereti s ezeknek kedvez.
Kedvező tisztításra - pl takarítás, mosás, - a Szűz jegye a föld elemhez tartozik, így alkalmas és kedvező a kerti munkákra. Az utolsó jó alkalom telihold előtt a fűnyírásra, ültetésre - mert a jövő hét mindezekhez kedvezőtlen lesz.

A Szűz jegyében haladó Hold kedvez az anyagi ügyek rendezéséhez, a folyóban lévő tárgyalások befejezéséhez, amihez a hétvégi - főleg vasárnapi Hold -Nap szuper kedvező kapcsolata,- sikeres befejezést tesz kilátásba, kedvez az anyagi természetű ügyeknek. Összességében vasárnap estig, főleg a hétvége nagyon kedvező harmónikus planéta heyzeteket hordoz, amit érdemes kihasználni. S, ki is kell használni hiszen a jövő héten keddtől már ezekre egy darabig nem nagyon lesz lehetőség.
A Szűz jegyéhez tartozik az emésztés, a belek, az anyagcsere így ezzel kapcsolatosan még holnap a Vénusz akadályozó hatása picit megmutatkozik - lassítja az anyagcserét, főleg a szénhidrát és cukor anyagcserét, lassítja az emésztést, így ajánlott most kímélőbb de tápanyag és ásványi anyagban dús ételeket fogyasztani, olyanokat amelyek könnyen felszívódnak , könnyen emészthetőek, de sok bennük az ásványi anyag és vitamin, mert ennek a Szűz Holdnak több időre és energiára van szüksége a belek munkájára. Lassan emészt. A vitaminok most jobban elraktározódnak a testben így ezekből is érdemes most többet fogyasztani. Jót tesznek a fűszerek, melyek kompenzálják az erős föld-elem jelenlétét, ilyenek az anyagcsere és emésztésre ható fűszerek de a tűz elemet erősítő csípősebb ételek is, mert segítik és gyorsítják az emésztést.
A hétvége nagyon kedvező harmónikus energiái a Vízöntőknek és a Bikáknak is kedvezőbb napokat hoz - már sokkal jobb közérzetet biztosít. Tehát akik most gyengélkednek, rosszabb a közérzetük, azok legkésőbb péntekre már sokkal jobban érzik magukat.
A Szűz jegye a Merkúr révén, kedvez még minden elméleti, gondolkodást igénylő, vagy írásos munkák, papír ügyek, okmányok intézéséhez és elvégzéséhez is. Most - Merkúr erős fejtörésre készteti a Holdat, de a Hold és a Nap kedvezően megadja majd mindezekhez a megoldást is.
Most ez ami aktuálisan a csillagok üzenete és erősen tanácsos figyelembe venni, kihasználni a kedvező hétvégét mind a munkában, mind a szerelemben, mert jövő hét keddtől a Telihold, a teljes holdfogyatkozás és a Szaturnusz hátrafelé induló haladása jelntősen lelassítja majd a dolgok intézését és egy időre akadályt gördít az előrehaladásban. A hétvége a legkedvezőbb az Ikrek, Mérleg és Vízöntő jegyűeknek, a csütörtök-pénteki napok a Szűz és a Bika, Bak jegyűeknek vagy akiknek itt áll a Holdja, de kedvező minden más jegynek is. Kisebb akadályokat gördít a Kos és a Rák jegyűeknek de nekik is sikerül majd megoldást találniuk.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://astrologie.blog.hu/api/trackback/id/tr3316566332
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása