Antique Astrologie

Antique Astrologie

Antique Astrologie

Retrográd Szaturnusz - vigyázz!

2021. május 24. - antiqueastrologie

A Szaturnusz bolygó május 23-án megáll haladásában és elindul visszafelé, hátrálni kezd, amely az elkövetkezendő időben lassítja majd az dolgok menetét. Visszatekintésre int és javasolja az eddig függőben maradt és elintézetlen dolgok újra áttekintését, újra ellenőrzését és az eddig észre nem vett hibák kijavítására ösztönöz. Valójában ez nem egy rossz hatás de egy kis Stop tábla az úton, ami arra int, hogy most állj meg, nézz hátra, nézd át újra az eddig megtett utat, eddigi ügyeket és javítsd ki a hibákat, vedd észre amit eddig nem vettél észre, ha kell tervezd újra, nézd át mégegyszer... .A visszaforduló Szaturnusznak ez az üzenete; visszatekint; nézz hátra, nézz bele e visszapillantó tükörbe .

 szaturn.jpg

Tehát a visszaforduló hátramenetbe kapcsoló Szaturnusz május 23-ától, a Telihold energiája május 25 -26-án lesz erősen akadályozó és lassító hatású, í(május 24-25-26 elsősorban) nemigen lehet sikeresen ügyeket intézni vagy előrehaladni a jelenlegi dolgokban, ügyekben, munkákban. Ezekre a napokra nem is érdemes fontos ügyek intézésébe fogni, nemigen kerülnek elintézésre. 

Retrográd jelentése: a bolygó haladásával ellentétes irányba fordul. (erről írok egy összefoglalót egy másik bejegyzésben)

A bejegyzés trackback címe:

https://astrologie.blog.hu/api/trackback/id/tr1216570552
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása