Antique Astrologie

Antique Astrologie

Antique Astrologie

Teljes Holdfogyatkozás

2021. május 25. - antiqueastrologie

TELJES HOLDFOGYATKOZÁS - MÁJUS 26.    13 ÓRA 13 PERCKOR 

 NYILAS JEGYÉNEK 6. FOKÁN      URA A JUPITER 

 holdfogy.jpg

 

A mostani egyuttal teljes Holdfogyatkozás (Május 26 -án 13 óra 13 perckor, az Ikrek- Nyilas tengely 6. fokán) lesz! Így emiatt is nagyobb a jelentősége és a hatása. Ez a nap nemigen kedvező semmire, - kivéve szerelmeskedésre, kikapcsolódásra :-)) 

    De véget vet a tavaly december 14-i teljes napfogyatkozás óta tartó kb 6 hónapos fogyatkozási ciklusnak, - pontosabban június 10-én lesz még egy gyűrűs napfogyatkozás, ami az előző decemberi fogyatkozás végét jelenti, ami egy elég kedvezőtlen 6 hónapos ciklus vége. Ez egyben jó hír, mert most egy ennél kedvezőbb fogyatkozási ciklus kezdődik.

   Fontos, hogy  Szaturnusz mostantól nem előretekint, nem új dolgokat indít el, hanem a már elkezdett és be nem fejezett ügyeknek ad egy revíziót, áttekintést és a ki nem javított hibákra ad időt, lehetőséget.. 

   A teljes Holdfogyatkozás pedig ( a Jupiter uralma alatt, mely most jóságos, kedvező oldalát mutatja) felcsillant jövőbeli kedvező lehetőségeket főleg az otthonnal, kapcsolatokkal, ismerősökkel, segítőkkel, vágyak, tervek, anyagiak élet-területeken, de ezeknek a kezdési idejével még várni kell míg a Stop táblán a jelzés zöldre vált. Azaz amikor a Szaturnusz is elindul újra előre, mert most májusban sok sok bolygó átrendeződés lesz és a Nyilas- Ikrek tengely éppen a Tejútra mutat rá, az Istenek útja, Karma rendezés is.

Figyelembe veendő, hogy nemsokára a Merkúr is visszafelé fog haladni - június elejétől így ez sem indít el és nem kezdeményez újabb munkákat, befektetéseket, most minden a visszatekintésről, karma rendezésről a múlt dolgainak rendbetételéről szól inkább,

A bejegyzés trackback címe:

https://astrologie.blog.hu/api/trackback/id/tr7716571508
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása